Siirry pääsisältöön

DIY kuvakollaasi


Haaveissani on ollut jo pitkään saada lapsosista joku hauska kuvakollaasi rappukäytäväämme piristämään.
 Haaveilin teettäväni isot canvastaulut valokuvaamon kuvista, mutta haaveeksi jäi.
Piti sitten keksiä joku huokeampi vaihtoehto visiolleni.
Canvastaulupohjat maksoivat 3€/kpl 
Nekalan löytöliiterissä ja nipsut löytyivät omasta takaa.
Liimalla nipsut kiinni 
ja kuva- illuusio hieman isommista kuvista on valmis! 

http://minahot.blogspot.fi/

http://minahot.blogspot.fi/

Joku päivä vielä nappaan omalla kameralla lapsista kuvat ja teetän isot canvastaulut jossain hieman järkevämmällä hinnalla.

Tästä Vuoreksen asuntomessuilla olleesta taideteoksesta idea jäi mieleeni kytemään.
Niin hieno idea ja toteutus.

Vuoreksen asuntomessut

Oma toteutus jäi aika kauas alkuperäisestä ideasta, mutta lasten hullunkuriset ilmeet kuvissa saavat aina rappusia kulkiessa hyvälle tuulelle, joten toimiva idea tämäkin :)

Minttu

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kätevä isäntä

Onni on oma remonttitaitoinen aviomies.  Mies, joka remontoi perheelleen kodin  ja tarpeentullen taivuttelee vaikka rautalankaa. Talostamme puretuista vanhoista peiliovista  meidän kätevä isäntä on rakentanut  makuuhuoneeseen vaatekaapit ja liukuoven sekä  tietokonepöydän ja olohuoneeseen televisiotason. Valot vaatekaapissa helpottavat suuresti vaatekaapilla asiointia . Makuuhuoneen ovi. Tietokonepöydän jalka löytyi kellaristamme ja on ilmeisesti vanha teollisuusompelukoneen jalka. Televisiotaso on rakennettu seinään kiinni.  Ennenkaikkea kätevä isäntä tekee mitä emäntä kulloinkin on keksinyt pyytää! ; )

Zig Zag- matto

Alunperin vessan matoksi kaavailtu zig zag- kuvioinen matto  toimikin paremmin isompana pintana,  joten se sijoitettiinkin olohuoneeseen. Käsityöni ovat lähes poikkeuksetta ilman ohjeita tehtyjä kokeiluja.   Lopputulosta saa jännittää loppuu asti, koska suunnitelmat muuttuvat moneen kertaan matkan varrella.  Tämä matto meinasi jäädä tekemättä, koska "loimena" kulkeva vaihtoväri häiritsi minua alkuun liikaa.  Mutta kauempaa katsottuna ja isompana pintana  se tuokin mattoon kivaa elävyyttä.  Lisäksi kuviointi on hieman toispuoleinen. Mies ehdotti keltaista raitaa sivuun  ja se itseasiassa toimii tosi kivasti. Maton kaveriksi on valmistumassa keltainen viltti. Mukavaa viikonalkua! Minttu

Joulu joutui perinteisesti

Yhtä joutuin se joulu joka vuosi joutuu. Perinteisesti meilläkin tänä vuonna. Paketointitarvikkeet Ikeasta Tänäkin vuonna olin jo päättänyt, että tämä valkokuusi ja muut koristeet saavat jäädä kellariin,  mutta perinteisesti pikkuhiljaa ne sieltä esiin kuitenkin kannoin. Teimme lasten kanssa piipunrasseista joulupalloja vanhojen koristeiden lisäksi. Valkea joulu <3 Värit saivat väistyä harmonian tieltä. Pipareita leivottiin tänä jouluna ennätykselliset neljä kertaa. Piparit on jo syöty, mutta piparkakkutalo syödään perinteisesti vasta loppiaisena. Toivottavasti joulunne on ollut rauhaisa <3 Minttu